lørdag den 23. februar 2013

Nu ER det forår

Var i Aalborg Zoo igår, et hyggeligt sted at gå. Der var godt nok et stort skilt med, at de brune bjørne var i vinterhi, men se, hvem der dukkede op, for at nyde den første forårssol:

Han så ud til at være i fin foderstand og var ivrig efter at mærke luften i pelsen.

Der er også vintergækker i min have og i vindueskarmen er denne her sprunget ud:


En orkidé, som jeg fik for 3 år siden. Det er så 4. gang den blomstrer, en ufattelig rekord for en plante, som står i vores sydvendte vindue.

Imens sidder jeg i mit solbeskinnede yndlingssofahjørne med kaffen og fjernbetjeningen inden for rækkevidde. Jeg har ambitioner om at strikke en lun, ikke for tyk trøje inden næste weekend og indtil nu er det gået godt. Begyndte på LAURA fra Isager for 3 dage siden og er snart færdig med at strikke ryg, men jeg er virkelig spændt på, hvordan det her skal ende.


Der er før set mirakler udført med strygejern og presseklæde og det er der så afgjort brug for her, big time.

I skrivende/strikkende stund er det mig absolut umuligt at skabe en visualisering, som viser, at 'quatrogonen' til venstre kan forvandles til en smuk, regelmæssig rektangel, der kan bruges til ryg på en ellers fin trøje.

onsdag den 20. februar 2013

Så har man prøvet det med....

....været til ishockey og prøvet stemningen, virkeligt sådan rigtigt.

Og stemning var der. Med faner og flag, trommer og tilråb.

Det gjorde heller ikke oplevelsen ringere, at Aalborg Pirates vandt 10-1, selvom det ene mål til modstanderen godt kunne være undgået.

I 3. periode var det nemlig mere græsk-romersk fribrydning end ishockey de to hold fremviste, men så længe de spillede og ikke slåssede - de sloges nemlig ikke, det var bøllestreger, de præsterede - ja så kunne jeg da godt finde på at tage en tur i Gigantium igen, især da når billetterne bliver givet væk.

søndag den 10. februar 2013

Lun, let og lækker

bare det var mig, men det er altså det seneste stykke strik, som er blevet færdigt her i huset, nemlig Cabled Poncho fra et 2 år gammelt nr af Vogue Knitting:


573 g  Cash Tweed 6/2 indkøbt sidste sommer, da Kenneth åbnede teltet og butikken som ekstern udstiller på Uldfestivalen. Som det bare er lækkert. Det har så lige bragt mig 1719 meter nærmere mit på om at have 6 færdige projekter og 6000 færre garnmetre på matriklen inden 1. juli. Godt begyndt og alt det der.